Belépés
FõoldalKeresésOldalakHirdetésekRegisztrációBelépés
<< < < |<
Főoldal
Autó-motor
Autó Orosháza
Autó Sarkad
Autó Gyula
Autó Békéscsaba
Autó Békés
Autógumi
Autógumi Békéscsaba
Bútorbolt
Bútor Gyula
Bútor Békéscsaba
Bútor Békés
Bútor Orosháza
Erotika
Erotika Békéscsaba
A Martvill Invest Kft. 2000-ben alakult családi vállalkozásban. Kezdetben a fo profil ingatlan építés és bérbeadás volt, jelenlegi tevékenységi körünk a muanyag nyílászárók forgalmazása. A Martvill Invest Kft. 2000-ben alakult családi vállalkozásban. Kezdetben a fo profil ingatlan építés és bérbeadás volt, jelenlegi tevékenységi körünk a muanyag nyílászárók forgalmazása.
2016-02-08 17:14:56

Nyílászáró Békáscsaba

A CÉGRŐL

A Martvill Invest Kft. 2000-ben alakult családi vállalkozásban. Kezdetben a fo profil ingatlan építés és bérbeadás volt, jelenlegi tevékenységi körünk a muanyag nyílászárók forgalmazása.

TELEPHELYÜNK

Telephelyünk Békéscsabán van, a bemutatótermünk Békéscsaba Szarvasi út 29. szám alatt található, de Békés megye és az egész ország több pontján is jelen vagyunk termékeinkkel viszonteladó partnereink segítségével.
Az iroda

SZEMLÉLETÜNK

Törekszünk arra, hogy termékeink a jó minoség mellett nagyon kedvezo áron kerüljenek forgalomba. A hasonló vállalkozásokkal szemben nagy raktárkészletünkkel elonyt élvezünk, vevoinket rögtön ki tudjuk szolgálni. Rugalmas ügyintézésünkkel egyedi és különleges problémák megoldásában is tudunk segíteni.

70 mm vastag 5 légkamrás PVC profilú Cando Bejárati ajtók. Csak szabványméretben raktárkészletről azonnal kaphatók. Bővebben a TERMÉKEK címszó alatt.


71 mm profilmélységű Spectus angol profilból egyedi méretben rövid határidovel vállalunk igény szerint ki-be szereléssel is.
Az iroda

Tekintsék meg kínálatunkat itt a honlapunkon, és a bemutatótermünkben. Kérdéseikkel bizalommal forduljanak hozzánk elérhetoségeinken!

Békéscsaba Szarvasi út 29.

Web: http://www.martvillinvest.hu

Nyílászáró Békáscsaba
Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Békés Cégtár
Békés
Gyomaendrőd
Gyula
Békéscsaba
Orosháza
Kőrösladány
Szarvas‎
Kedvencekhez Gumiabroncs Békéscsaba
2016-03-06 15:04:58

Kedvencekhez Nyílászáró Békáscsaba
2016-02-08 17:14:56


developed by Centrumnet Systems